Известие

Collapse
No announcement yet.

лайсната на таблото която стои до стъклото!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• лайсната на таблото която стои до стъклото!!!!

интересува ме тази лаисна до отворите за обдухване на челното стъкло дали мога да я намеря нова някаде????2 а как се сваля? ще се радвам ако някой колега знае и ми каже а също ако някой може да ми даде идея как да скрия липсващо парче от нея!! тези дни в жегите от използването на климатика и последващото затопляне след спирането му,се отчупи едно парче кам 4 см точно в средата на таблото и падна някаде вътре сега е адски грозно и ме влудява,търся някакво решение и ще съм ви благодарен за някоя свежа идейка!! поздрави на всички отдадени на марката
    155 1.7 94 g.

приятел. тоя проблем го имат почти всички тук със 155-ци. Доколкото помня товакоето гожорихме преди време е, че не се сваля тая лайстна без да се свали таблото (тук не съм 100 % сигурен, ако някой е, да казва), аз съм си мислил да си направя шаблон примерно от хартия на място и по него да изрежа от неръждавейка едно дълго парче и да го лепна отгоре (може и от черна ламарина, която можеш да боядисаш или даи направиш друго покритие). Мисля, че ако се изпълни като хората ще се получи много добре и вече тая кола няма да има проблеми със слънцето там.
    sigpic
    === 75 1.8 T '86 ===
    === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

тенекия???? ама тя ще стане като москвич осмак няма ли да е по добре да се залепи кожа по самата лайсна преди дупките за въздуха
      мерси все пак за идеята но според мен с ламарина няма да мога да го направя-как ще я закрепя а и според мен ще стане грозно а гадното е не че е напукана цялата а че парче го няма и зее дупка еи тва ме влудява
      155 1.7 94 g.

Comment

ИДЕЯТА СЪС ШАБЛОНА Е МНОГО ДОБРА А И АКО СИ НАМЕРИШ НАКЪДЕ ДА ТИ ГО ИЗРЕЖАТ СЪС ЛАЗЕР ОТ ПОДХОДЯЩ МАТЕРИАЛ НАПР. АЛУМИНИИ ИЛИ НЕРЪЖДАВЕИКА ЩИ СТАНЕ ЕДИН ПРИЯТЕЛ СЕ ЗАНИМАВАШЕ С ТАКИВА РАБОТИ НО НЕСЪ ГО ВИЖДАЛ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ИНАЧЕ ЩЯХ ДА ТИ КАЖА И АДРЕС И ЦЕНА

Comment

Наистина с ламарина май е най-добре, защото е тънка. А за да не се вижда можеш да си я тапицираш с кожа, плюш...
          Ако е счупена точно между двата болта ще е по-лесно да се направи шаблон.
          А за закрепването с някакво лепило...
          Alfa Romeo 155 1.8TS
          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

ти си представяш прекалено дюлгерски тая ламарина, а тя може да изглежда по-добре от всичко друго в купето на една 155
            sigpic
            === 75 1.8 T '86 ===
            === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

КОЛЕГИ АЗ СЪМ ВИЖДАЛ КАК ОТ ОТ ЛИСТ ОБИКНОВЕННА ЛАМАРИНА СЕ ПРАВЯТ НЕВЕРОЯТНИ НЕЩА С ЛАЗЕР А ТОВА С ТАЗИ ЛАИСНА НЕ БИ ПРЕДСТАВЛЯВАЛО НИКАКВА ТРУДНОСТ А ИМА И ДРУГИ АЛТЕРНАТИВИ . СТИГА ЧОВЕКА КОИТО ГО ПРАВИ ДА ИМА ДОБРА РЪКА

Приятел, пиши с малки букви моля те!

Comment

И мойта е спукана на 2 места , но не липсва нищо е не ми пречи.
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

а да попитам?? има ли някой който си е направил таблото с тенекия?? защото съм сигурен че товае само хипотеза,едва ли има някаде тенекиено табло на 155-ца но мен ме интересува някакъв бърз вариянт,такива лазери и космически разработки няма да ги бъдат
                  155 1.7 94 g.

Comment

Здравейте. Вижам че последното писано по тази тема е доста отдавна Или вече тези коли са наизчезване или нямате проблеми с тази лаисна под стъклото. За съжаление мойта е доста напукана и при ремонта на таблото ми по труги причини (смана на ТРВ-то на климатика) ще се наложи или да съм чичко сръчко с яко лепило и други такива или да си намеря отнякъде на старо здрава.
                    Благодаря ви за съдействието.
                    sigpic 155 1,7 TS

Comment

Разгледах еPer-а и само за версиите Base, Sport и Super MY 95 излиза като отделен орнамент прословутата лайсна(моята е спукана на 6 места). При останалите е едно цяло с таблото. За мен решението е да се поправи с полиестерна(или др. вид смола). Свалянето на таблото е отделен въпрос, особено достъпа до 2-те рапидки и 2-та болта за 10-ка под капачките на лайсната .

П.С. Гледал съм само старите. При турбо вариантите, като отделен орнамент е на версиите BASE MY 95 и SPORTIVA MY 95. Отделна е и при последните 155-ци от 96-97 година.
                      Attached Files
                      Last edited by TRENDi; d.m.y г., 19:11.
                      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

На всички са ни счупени и никой до сега не го е решил този проблем.
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Тя колата си е така фабрично.Аз мисля че на Делта -та от 96-97 са същите,един приятел има такава делта и му е здрава,ако се намери от някоя морга,обаче трябва да се маха цялото табло нали
                          Alfa 155 1.7,1.8 ex
                          Alfa 166 2.4 3 ex
                          155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                            Тя колата си е така фабрично.Аз мисля че на Делта -та от 96-97 са същите,един приятел има такава делта и му е здрава,ако се намери от някоя морга,обаче трябва да се маха цялото табло нали
                            Ще си я лепнем отгоре бре. Търси делта и казвай дали е същата младежо.
                            Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 00:30.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Тия дни верно мисля да се поразровя-ще проверя да размерите са точни,по Люлин по моргите имаше некви делти преди,ся нз
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

Working...
                              X